Lucht/water split

MUSE-S & MUSE-SDS
lucht/water split warmtepomp

Onze MUSE-S & MUSE-SD lucht-water warmtepomp voldoet aan de hoge Europese prestatie- en ontwerpnormen, zelfs met zijn compacte structuur en eenvoudige installatie.
 
Het geïntegreerd ontwerp en brede frequentieconversietechnologie, eenvoudige installatie, hybride software voor gasketels of zonne-oplossingen, perfecte combinatie met convectoren of vloersystemen, maakt verwarmen en koelen eenvoudig als nooit tevoren en een perfecte keuze voor uw gerenoveerde of nieuwe woning

Hydraulische verbinding tussen binnen- en buitenunit

MUSE-S

Plug&Play

Onze nieuwe MUSE-S binnenunit word waterzijdig verbonden met de buitenunit. Met behulp van deze binnenunit word verwarming, koeling en de productie van sanitair warm water voorzien.

Dit biedt een vrije keuze voor de dimensionering van zowel het buffervat als de SWW-boiler.

MUSE-SD

Plug&Play

Onze MUSE-SD binnenunit word waterzijdig verbonden met de buitenunit. Met behulp van deze binnenunit word verwarming, koeling en de productie van sanitair warm water voorzien.

Met de integratie van een 50L buffervat voor verwarming/koeling en een hygiëne SWW-boiler, is deze uitermate geschikt voor een beperkte technische ruimte.

 

Hogere efficiëntie

De MUSE-S & MUSE-SD lucht/water warmtepomp is uitgerust met een krachtige EVI-compressor en een energiecontrolesysteem. Hij kan een energieklasse A++ bereiken voor de productie van water bij 55°C en A+++ voor de productie van water bij 35°C.

Schoon en snel sanitair warm water

Met behulp van de EVI-technologie kan de temperatuur van het kraanwater zonder elektrische bijverwarming gemakkelijk 60°C bereiken, zelfs bij buitentemperaturen van -15°C. Het Fast DHW-programma werkt samen met het W-soul+ verswaterstation, waardoor u direct warm water krijgt.

R32 koelgas

MUSE-S & MUSE-SD gebruikt het nieuwe ecologische koelgas R32, met een laag aardopwarmingsvermogen, in overeenstemming met de Europese F-gasrichtlijn, voor de geleidelijke vermindering van het gebruik van broeikasgassen. Dankzij het GWP van 675, ongeveer een derde van het GWP van R410a, helpt het de equivalente CO2-uitstoot te verminderen.

Meer info en prijzen?

Bent u particulier?                                                                  Vraag hier uw offerte aan.

Bent u professional?                                      Meld u hier aan in onze B2B webshop.

Slim hybride systeem met gasketel

Sluit de MUSE-S & MUSE-SD eenvoudig aan op uw bestaande gasketel en krijg een hybride systeem. De MUSE-M warmtepomp is uitgerust met het m-source multi-energiebeheerprogramma, waarmee u eenvoudig en efficiënt kunt beheren of u nu een gasketel of een houtgestookte pelletketel als back-up warmtebron gebruikt. Automatische omschakeling of samenwerking tussen warmtepomp en gasketel om de efficiënte en stabiele werking van uw systeem te garanderen

Smart grid klaar

Als de fotovoltaïsche stroomvoorziening voldoende is, zal de warmtepomp op maximale capaciteit werken, waarbij eerst het warmwatertoestel tot de hoogste temperatuur wordt verwarmd en vervolgens de warmte/koude wordt opgeslagen in het buffervat van de centrale verwarming, met of zonder PCM’s.

Touch screen besturing

M1GLIO JAHPTC02 is een 4,3″ kleuren touch screen warmtepompregelaar. Hij heeft verschillende ingebouwde parameterinstellingen, zoals: bedrijfsmodus, sanitair warm water, temperatuurinstelling, geluidsdrukniveau, hybride systeem, PCM, … Er is ook een ingebouwd displaymenu voor storingsgeschiedenis.

Meer info en prijzen?

Bent u particulier?                                                                  Vraag hier uw offerte aan.

Bent u professional?                                      Meld u hier aan in onze B2B webshop.

Link&Care service platform

Dankzij de ingebouwde 4G-communicatiemodule en het Link&Care serviceplatform is onze warmtepomp altijd verbonden met de installateurs en de technici van de dienst na verkoop. Elke storing van de warmtepomp wordt zo onmiddellijk gemeld.

Beschikbare modellen